Opstalverzekering

Je eigen woning is het goed verzekeren meer dan waard. Want stel je voor dat je door schade aan je huis er niet meer in kunt wonen. Een woning moet dus goed verzekerd zijn.

Gegarandeerd niet onderverzekerd
Wil je zeker weten dat je niet onderverzekerd bent? Vul een herbouwwaardemeter in en je bent 5 jaar lang gegarandeerd niet onderverzekerd. Bij schade is je huis dus altijd goed verzekerd.

De opstalverzekering op maat
Een betaalbare opstalverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar. Je kunt je opstalverzekering naar wens samenstellen met verschillende aanvullende dekkingen.

AANVULLENDE DEKKINGEN

10% extra schadeuitkering
Voor extra zekerheid kun je ervoor kiezen om bij schade de uitkering met 10% te laten verhogen. Bijvoorbeeld in verband met onvoorziene kosten na een schade.

Vrijwillig eigen risico
Je kunt ervoor kiezen om een vrijwillig eigen risico te nemen, waardoor je een korting op de toch als scherpe premie verdient. Behalve voor schade door storm, heeft de opstalverzekering geen eigen risico.

Over VerzekerJeGek.nl

Op VerzekerJeGek.nl vind je actueel verzekeringsnieuws, informatie over verzekeringen, contactgegevens van verzekeraars en veelgestelde vragen.

Welke verzekeringen zijn voor jou van belang?

Nieuwsbrief

Contact

VerzekerJeGek.nl
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

AFM 12042947
KVK 61433691

0251 - 745634
info@verzekerjegek.nl
facebook.com/verzekerjegek
twitter.com/verzekerjegek