Inboedelverzekering

Een woning wordt pas een thuis door alle spullen die je erin verzamelt. Die verzeker je tegen uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling. Je kunt zelf aanvullende dekkingen kiezen, dus een betaalbare inboedelverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar.

Gegarandeerd niet onderverzekerd 
Wil je zeker weten dat je niet onderverzekerd bent? Vul een inboedelwaardemeter in en je bent 5 jaar lang gegarandeerd niet onderverzekerd. Bij schade dus altijd goed verzekerd.

De inboedelverzekering op maat
Een betaalbare inboedelverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar. Je kunt je inboedelverzekering naar wens uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen.

Aanvullende elektronicadekking
Met een inboedelverzekering verzeker je de spullen in je huis.Maar je neemt ook spullen mee naar buiten. Met name mobiele elektronische apparaten en ook dan wil je dat die goed verzekerd zijn. De aanvullende elektronicadekking zorgt daarvoor en dus kun je die als aanvulling op je inboedelverzekering kiezen.

Over VerzekerJeGek.nl

Op VerzekerJeGek.nl vind je actueel verzekeringsnieuws, informatie over verzekeringen, contactgegevens van verzekeraars en veelgestelde vragen.

Welke verzekeringen zijn voor jou van belang?

Nieuwsbrief

Contact

VerzekerJeGek.nl
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

AFM 12042947
KVK 61433691

0251 - 745634
info@verzekerjegek.nl
facebook.com/verzekerjegek
twitter.com/verzekerjegek