Autoverzekering

Verzeker je auto tegen uitstekende voorwaarden. Met een prima schadeafhandeling en een korting die soms wel kan oplopen tot 80%. Je kunt zelf aanvullende dekkingen kiezen, dus een betaalbare autoverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar.
Veilig en schadevrij rijden wordt beloond! Hoe langer je schadevrij rijdt, hoe hoger de korting, die kan oplopen tot soms wel 80%. Bij de meeste maatschappijen betaal je geen eigen risico als je de schade laat repareren bij een samenwerkend autoschadeherstelbedrijf, vaak ook bij jou in de buurt.
Je kunt je autoverzekering naar wens samenstellen met verschillende dekkingen.

Wettelijke aansprakelijkheid
De basis van de autoverzekering is de wettelijk verplichte WA verzekering. Die zorgt ervoor dat wanneer je aansprakelijk bent voor schade, die je aan een ander in het verkeer toebrengt, verzekerd is. Europese richtlijnen schrijven voor dat de aansprakelijkheid voor zaakschade (schade aan spullen) voor maximaal € 2.500.000,- verzekerd moet zijn en voor letselschade (schade aan mensen) € 5.600.000,-. Uiteraard voldoet onze WA verzekering hier volledig aan. Je aansprakelijkheid als automobilist voor schade toegebracht aan andere weggebruikers is dus prima verzekerd.

Casco
De schade die ontstaat aan je eigen auto kun je verzekeren met een uitgebreide cascoverzekering. Heb je een wat oudere auto dan is de beperkt cascoverzekering een voordelige keuze voor je. Deze variant biedt dekking voor onder andere diefstal, brand en ruitbreuk.

Bonusbeschermer
Als je de Bonusbeschermer op je autoverzekering bijsluit, dan hou je na een geclaimde schade in het volgende verzekeringsjaar dezelfde korting voor schadevrij rijden. Je kunt de Bonusbeschermer één keer per jaar gebruiken. Ook is deze dekking niet bij alle maatschappijen af te sluiten.

Ongevallenverzekering voor inzittenden
Door allerlei maatregelen van de overheid neemt het aantal verkeersdoden gelukkig af en stabiliseert het aantal gewonden in het verkeer, maar er gebeuren nog steeds veel verkeersongevallen. Met een Ongevallen Inzittendenverzekering zorg je ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanneer de inzittenden die je met je auto vervoert onverhoopt bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. Je kunt kiezen uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen voor blijvende invaliditeit en voor overlijden.

Schadeverzekering voor inzittenden
Met een Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI) verzeker je de letselschade en de schade aan de spullen van de inzittenden die je met je auto vervoert wanneer die onverhoopt bij een verkeersongeval betrokken raken. Je kunt kiezen om de SVI voor € 500.000,- of voor € 1.000.000,- af te sluiten.

Rechtsbijstand
Het weggebruik is een bron van juridische conflicten. Dus bewijst een rechtbijstandverzekering al snel zijn waarde. Een verhaalsrechtsbijstandverzekering geeft je juridische hulp bij het verhalen van verkeerschade. De uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor automobilisten biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een auto.

Pechhulp
De pechhulpdekking zorgt ervoor dat je bij pech onderweg wordt geholpen en zo snel mogelijk weer mobiel bent. De pechhulpdekking kun je afsluiten voor Nederland of voor binnen Europa.

Over VerzekerJeGek.nl

Op VerzekerJeGek.nl vind je actueel verzekeringsnieuws, informatie over verzekeringen, contactgegevens van verzekeraars en veelgestelde vragen.

Welke verzekeringen zijn voor jou van belang?

Nieuwsbrief

Contact

VerzekerJeGek.nl
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

AFM 12042947
KVK 61433691

0251 - 745634
info@verzekerjegek.nl
facebook.com/verzekerjegek
twitter.com/verzekerjegek