Aansprakelijkheid

Schade die je aan een ander toebrengt en waarvoor jij verantwoordelijk bent, kan worden geclaimd op een particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Die aansprakelijkheid geldt voor schade die je zelf aan een ander toebrengt, maar ook als een schade door je partner, kinderen of zelfs je huisdier wordt veroorzaakt. En mocht het om een letselschade gaan, dan kunnen de kosten snel oplopen. Je wilt dus dat je aansprakelijkheid goed verzekerd is.

De aansprakelijkheidsverzekering 
Een aansprakelijkheidsverzekering is er voor iedereen. Op basis van je eigen situatie kun je jouw aansprakelijkheidsverzekering samenstellen met verschillende aanvullende dekkingen.

Verzekerd bedrag
Voor het verzekeren van je aansprakelijkheid heb je de keuze uit verschillende bedragen, bijvoorbeeld € 1.000.000,- of € 2.500.000,-.

Gezinssamenstelling
Ben je alleen of woon je samen? Met of zonder kinderen? Je kunt de verzekering afstemmen op jouw situatie.

Jaagrisico?
Mensen die jagen dienen het jagersrisico aanvullend te verzekeren op hun aansprakelijkheid.

Eigen risico
Bij een aansprakelijkheidsverzekering is er geen standaard eigen risico. Echter het is bij sommige maatschappijen wel mogelijk om voor een eigen risico te kiezen, waardoor je korting kunt krijgen op de premie.

Over VerzekerJeGek.nl

Op VerzekerJeGek.nl vind je actueel verzekeringsnieuws, informatie over verzekeringen, contactgegevens van verzekeraars en veelgestelde vragen.

Welke verzekeringen zijn voor jou van belang?

Nieuwsbrief

Contact

VerzekerJeGek.nl
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

AFM 12042947
KVK 61433691

0251 - 745634
info@verzekerjegek.nl
facebook.com/verzekerjegek
twitter.com/verzekerjegek