Kijk jij al uit naar de zomervakantie?

Veel Nederlanders krijgen eerdaags hun vakantiegeld gestort en kijken uit naar de zomervakantie. Met het gezin naar de camping in Nederland of met je vrienden op vakantie naar het buitenland.

Waar de vakantie je ook heen brengt, een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Zorg dan ook dat je altijd goed verzekerd op reis gaat, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het is dan ook prettig als je kunt terugvallen op een goed reisverzekering.

Ga je op zeer korte termijn al op vakantie en ben je de reisverzekering vergeten? Geen paniek, je kunt ook op het laatste moment nog een reisverzekering afsluiten, zodat ook jij zorgeloos kunt genieten van jouw welverdiende vakantie! Je kiest als basis voor Europadekking of Werelddekking en het aantal personen. Vervolgens de vertrekdatum en het aantal dagen. Aanvullend zijn er ook nog mogelijkheden zoals ongevallen en medische kosten. In het buitenland worden vaak andere zorgkosten berekend dan dat je in Nederland gewend bent.

Ben je van plan meerdere keren dit jaar nog op vakantie te gaan dan kun je het beste kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je kunt de doorlopende reisverzekering naar wens samenstellen met verschillende dekkingen.

Over VerzekerJeGek.nl

Op VerzekerJeGek.nl vind je actueel verzekeringsnieuws, informatie over verzekeringen, contactgegevens van verzekeraars en veelgestelde vragen.

Welke verzekeringen zijn voor jou van belang?

Nieuwsbrief

Vergelijken en besparen

Eenvoudig je verzekeringen vergelijken en honderden euro’s per jaar besparen!

Contact

VerzekerJeGek.nl
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

AFM 12042947
KVK 61433691

0251 - 745634
info@verzekerjegek.nl
facebook.com/verzekerjegek
twitter.com/verzekerjegek