De vakantie staat weer voor de deur

Eindelijk een weekje naar de zon, waar je al zo lang op hebt zitten wachten. Koffers zijn gepakt, paspoorten paraat en klaar om te gaan!

De vakantie begint met een taxi service naar Schiphol. Geen zin om zelf te rijden en de auto op P3 te parkeren, maar lekker uitgerust aan de rit beginnen. Het is ongeveer een klein half uurtje rijden en er staat geen file. Eenmaal op Schiphol aangekomen begint de ellendige drukte. Vanwege de chaos op Schiphol en de boerenprotesten komen veel mensen uren voor vertrek al aan op de nationale luchthaven, terwijl vroeger 2 uurtjes van te voren voldoende was voor een vlucht binnen Europa. In de maand mei was Schiphol de op drie na drukste luchthaven van Europa, gemeten in het aantal reizigers, zo blijkt uit een overzicht van luchthavenorganisatie ACI Europe.

Door de mensenmassa en overload aan koffers gaat er helaas ook veel mis. Er zijn veel vertragingen, gecancelde vluchten of vluchten verplaatst naar een andere luchthaven, koffers die op het vliegveld blijven staan en de vlucht missen, mensen die aansluitingen missen en ga zo maar door.

Ga je nog op vakantie, maar ben je de reisverzekering vergeten? Dan kun je online snel en eenvoudig nog een kortlopende reisverzekering afsluiten. Deze biedt dan dekking voor alleen deze vakantie. Kies dan ook voor de opties ongevallen en medische kosten. Vooral die laatste kan wel eens van belang zijn in deze tijd van Corona.

Over VerzekerJeGek.nl

Op VerzekerJeGek.nl vind je actueel verzekeringsnieuws, informatie over verzekeringen, contactgegevens van verzekeraars en veelgestelde vragen.

Welke verzekeringen zijn voor jou van belang?

Nieuwsbrief

Contact

VerzekerJeGek.nl
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

AFM 12042947
KVK 61433691

0251 - 745634
info@verzekerjegek.nl
facebook.com/verzekerjegek
twitter.com/verzekerjegek