BeFrank en Nationale-Nederlanden PPI samen verder

Online pensioenuitvoerder BeFrank en de premiepensioeninstelling (PPI) van Nationale-Nederlanden zijn sinds 1 juli officieel onder één vlag: BeFrank. BeFrank gaat verder op dezelfde koers en blijft zich inzetten voor een duidelijk pensioen, heldere communicatie en ruime keuzevrijheid voor deelnemers.

Het samenvoegen van beide PPI’s werd eind vorig jaar aangekondigd als gevolg van de overname in 2017 van moederbedrijf Delta Lloyd door NN Group. Beide merken behoorden al tot de grotere spelers op de PPI-markt. De nieuwe combinatie telt ongeveer 170.000 deelnemers en 2,5 miljard euro aan beheerd vermogen en is daarmee marktleider.

Online dienstverlening
BeFrank was in 2011 de eerste premiepensioeninstelling in Nederland. Met de inzet van slimme online dienstverlening wil BeFrank pensioen voor elke Nederlander begrijpelijk en inzichtelijk maken. Bestaande klanten van NN PPI houden de huidige dienstverlening zolang de regeling loopt. Nieuwe offertes worden vanaf nu aangeboden namens BeFrank.

Steeds meer keuzevrijheid
“BeFrank gaat verder op dezelfde koers, ook na deze fusie”, zegt Jan Hein Rhebergen, commercieel directeur van BeFrank. “Zo bieden we onze deelnemers niet alleen een duidelijk pensioen, maar ook gemak en keuzevrijheid. Zo hebben wij onlangs een hele nieuwe online omgeving live gezet waardoor iedereen nog makkelijker zijn pensioen kan bekijken én beïnvloeden. Komende periode willen we de keuzemogelijkheden voor deelnemers verder uitbreiden. Dat past ook bij de trend naar verdere individualisering. En bij onze missie om pensioen dichterbij de deelnemer te brengen.”

Hoogste score MoneyView
Dat BeFrank de deelnemer centraal stelt blijkt ook uit de recente publicatie van financieel onderzoeksbureau MoneyView. In de categorie ‘Werknemersopbrengsten’ komt de ‘Neutrale Ambitieuze Lifecycle’ van BeFrank als beste uit de bus bij de MoneyView ProductRating 2018. Voor dit onderzoek zijn tien pensioenproducten vergeleken. Rhebergen: “Wij zetten ons al jaren in voor een transparant en inzichtelijk pensioen. Elke euro die ingelegd wordt, ziet de deelnemer terug. We zijn dan ook erg blij met deze toekenning. Het onderstreept nog eens waar we als BeFrank voor staan.”

Over VerzekerJeGek.nl

Op VerzekerJeGek.nl vind je actueel verzekeringsnieuws, informatie over verzekeringen, contactgegevens van verzekeraars en veelgestelde vragen.

Welke verzekeringen zijn voor jou van belang?

Nieuwsbrief

Vergelijken en besparen

Eenvoudig je verzekeringen vergelijken en honderden euro’s per jaar besparen!

Contact

VerzekerJeGek.nl
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

AFM 12042947
KVK 61433691

0251 - 745634
info@verzekerjegek.nl
facebook.com/verzekerjegek
twitter.com/verzekerjegek