Auto verzekeren als je onder bewind staat?

Als je een auto hebt gekocht en je staat onder bewindvoering dan kan een autoverzekering afsluiten vaak een lastige opgave zijn. Er zijn namelijk niet veel verzekeringsmaatschappijen die een verzekering accepteren voor mensen die onder bewind staan.

Iemand die onder bewind staat kan vaak niet goed genoeg voor zijn financiële of persoonlijke zaken zorgen. Een bewindvoerder zorgt er onder andere voor dat zijn of haar cliënt alles weer op een rijtje krijgt. Echter komt het regelmatig voor dat cliënten van een bewindvoerder een auto kopen, maar deze niet kunnen verzekeren. De autoverzekering wordt niet geaccepteerd vanwege het schadeverleden of betalingsachterstanden. Of de huidige verzekering wordt zelfs beëindigd omdat de verzekeraar en bewindvoering ‘niet goed samen gaan’.

Auto verzekering onder bewind

Wanneer je onder bewind staat, is het dus vaak lastig om een autoverzekering af te sluiten. Assurantiekantoor SmitVerzekert is gespecialiseerd in verzekeringen voor bewindvoerders en hier kun je wel je auto verzekeren als je onder bewind staat. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Zowel de bewindvoerder als de cliënt zelf kan contact met SmitVerzekert opnemen.

Over VerzekerJeGek.nl

Op VerzekerJeGek.nl vind je actueel verzekeringsnieuws, informatie over verzekeringen, contactgegevens van verzekeraars en veelgestelde vragen.

Welke verzekeringen zijn voor jou van belang?

Nieuwsbrief

Contact

VerzekerJeGek.nl
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

AFM 12042947
KVK 61433691

0251 - 745634
info@verzekerjegek.nl
facebook.com/verzekerjegek
twitter.com/verzekerjegek