Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch springen op Nationale BeFit-dag

Nederlanders financieel fit maken en het pensioenbewustzijn vergroten. Met dat doel organiseerde BeFrank vandaag de Nationale BeFit-dag. Veel mensen hebben geen idee wat ze later aan pensioen krijgen. Het is juist goed om te weten hoeveel inkomen je te besteden hebt als je met pensioen gaat. Hoog tijd voor actie dus, vinden ze bij online pensioenuitvoerder BeFrank.


Amsterdam Zuidplein – fotograaf: Evert Elzinga

“Vandaag hebben wij mensen letterlijk in beweging gebracht en gewezen op het belang van hun fysieke én financiële gezondheid”, vertelt commercieel directeur Jan Hein Rhebergen. “Ons promotieteam ging op stap met grote springtouwen en nodigde iedereen uit om mee te doen. Op het Amsterdamse Zuidplein en het Rotterdamse Eendrachtsplein werd er volop gesprongen door enthousiaste voorbijgangers. In Den Bosch kwamen de medewerkers van SAP spontaan achter hun bureau vandaan om in beweging te komen.”


Rotterdam Eendrachtsplein – fotograaf: Evert Elzinga

BeFrank lanceerde eerder deze week een online fittest op de website. Op befrank.nl/befit kunnen mensen via een paar vragen direct zien of ze financieel en fysiek in balans zijn. Wacht niet met nadenken over je pensioen tot het bijna zover is, maar kom nu al in actie.

Over VerzekerJeGek.nl

Op VerzekerJeGek.nl vind je actueel verzekeringsnieuws, informatie over verzekeringen, contactgegevens van verzekeraars en veelgestelde vragen.

Welke verzekeringen zijn voor jou van belang?

Nieuwsbrief

Vergelijken en besparen

Eenvoudig je verzekeringen vergelijken en honderden euro’s per jaar besparen!

Contact

VerzekerJeGek.nl
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

AFM 12042947
KVK 61433691

0251 - 745634
info@verzekerjegek.nl
facebook.com/verzekerjegek
twitter.com/verzekerjegek